Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد-منصور یزدی زاده گفت: شرکت ذوب آهن ۴۰ درصد سهام شرکت پالایش قطران را در اختیار دارد و ۶۰ درصد از سهام آن شرکت در اختیار گروه بنیاد است که با موافقت ۱۰۰ درصدی سهامداران آن شرکت در سال گذشته مقرر شد اقدامات لازم جهت پذیرش و عرضه سهام شرکت قطران صورت پذیرد. شرکت پالایش […]

امتداد-منصور یزدی زاده گفت: شرکت ذوب آهن ۴۰ درصد سهام شرکت پالایش قطران را در اختیار دارد و ۶۰ درصد از سهام آن شرکت در اختیار گروه بنیاد است که با موافقت ۱۰۰ درصدی سهامداران آن شرکت در سال گذشته مقرر شد اقدامات لازم جهت پذیرش و عرضه سهام شرکت قطران صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت پالایش قطران ذغالسنگ در سال جاری وارد بورس می شود

به گزارش امتداد به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در خصوص عرضه سهام شرکت پالایش قطران ذغال سنگ در بورس گفت: شرکت ذوب آهن ۴۰ درصد سهام شرکت پالایش قطران را در اختیار دارد و ۶۰ درصد از سهام آن شرکت در اختیار گروه بنیاد است که با موافقت ۱۰۰ درصدی سهامداران آن شرکت در سال گذشته مقرر شد اقدامات لازم جهت پذیرش و عرضه سهام شرکت قطران صورت پذیرد.

وی گفت: بر این اساس افزایش سرمایه قطران در مرحله تصویب مجمع قرار دارد و انتظار بر این است در سال ۹۹، بیست درصد از سهام شرکت قطران در بازار سرمایه عرضه شود.

یزدی زاده گفت: همچنین شرکت پویش بازرگان نیز از دیگر شرکت‌های وابسته ذوب آهن اصفهان در صدد انجام اقدامات لازم جهت ورود به بورس است.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در این خصوص گفت: شرکت پویش بازرگان با مالکیت ۱۰۰ درصدی ذوب آهن اصفهان در سال ۹۴با هدف مدیریت بازار محصولات ذوب آهن و جلوگیری از سفته بازی در بازار تاسیس و در راستای جلب مشارکت فعالان بازار محصولات فولادی ذوب آهن، در مهرماه ۹۴، اقدام به واگذاری سهام خود به میزان ۶۴ درصد به مشتریان باسابقه و عمده محصولات فولادی ذوب آهن جهت استفاده از توان و مدیریت بخش خصوصی نمود و هم اکنون این شرکت به عنوان بازوی شرکت ذوب آهن اصفهان هم در بخش فروش محصولات و هم در بخش تامین مواد اولیه توانسته برای ذوب آهن اصفهان مفید واقع شود.

وی در ادامه به برنامه‌های شرکت ذوب آهن اصفهان در جهت افزایش سرمایه شرکت‌های تابعه شامل شرکت‌های پویش معادن، پویش ساخت و تارابگین به منظور تامین سرمایه در گردش، اصلاح ساختار مالی و همچنین رعایت الزامات کفایت سرمایه جهت مهیا نمودن شرایط پذیرش آن شرکت‌ها در راستای ورود به بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: پس از اصلاح ساختار مالی این شرکت ها، مراحل پذیرش آنها نیز در بورس یا فرابورس پیگیری خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود این مهم نیز در سال ۱۴۰۰ به وقوع بپیوندد.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان افزود: با عرضه سهام شرکت‌های زیرمجموعه علاوه بر افزایش ارزش پرتفوی سرمایه گذاری‌های شرکت و ارتقای نقدشوندگی سهام شرکت‌های زیرمجموعه، شاهد شفافیت بیشتر گزارش دهی و بهبود کیفیت صورت‌های مالی آن شرکت‌ها خواهیم بود و نقدینگی حاصل از عرضه سهام آن شرکت‌ها در طرح‌های توسعه‌ای و پروژه‌های آتی آن شرکت‌ها صرف خواهد شد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکت ذوب آهن اصفهان ذوب آهن اصفهان اقدامات لازم جهت عرضه سهام شرکت درصد از سهام سهام آن شرکت آن شرکت آن شرکت ها یزدی زاده ۱۰۰ درصدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است

با توجه به انتشار شایعات اخیر در خصوص ابطال معامله فروش بلوکی سهام پتروشیمی شازند از سوی هلدینگ گروه توسعه ملی، خبرگزاری تسنیم گفت و گویی را با محمد ابراهیم بربطی مدیر سرمایه گذاری گروه توسعه ملی انجام داده است. - اخبار اقتصادی -

 بربطی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم راجع به فرآیند این واگذاری گفت: همانگونه که پیش از این اطلاع‌رسانی شده، شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی پس از انتشار 5 نوبت آگهی عرضه بلوکی سهام پتروشیمی شازند از طریق قیمت گذاری با روش خالص ارزش داراییها(NAV) و سایر روش¬های مرسوم ارزشگذاری، فروش با شرایط نقد و اقساطی و عدم مراجعه خریدار، به منظور اجرای سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی و تأکید رئیس محترم جمهور مبنی بر خروج بانک ها از بنگاهداری، نهایتاً در تاریخ 22/12/1402 از طریق شرکت بورس و اوراق بهادار تهران نسبت به واگذاری بلوک 51.32 درصدی سهام شرکت پتروشیمی شازند به صورت یکجا و تماماً نقد به خریدار دارای اهلیت و مورد تأیید سازمان بورس اقدام کرده است. مدیر سرمایه گذاری گروه توسعه ملی ادامه داد: فروش سهام مذکور با عنایت به تأکید هیأت محترم وزیران در تصویب‌نامه مورخ 04/11/1402 در خصوص تأکید بر تسریع در فروش و با قیمت پایه معادل "قیمت پایانی تابلوی بورس در روز قبل از تاریخ عرضه به اضافه 25% پریمیوم به ازای هر کرسی هیأت مدیره (جمعاً 75% پرمیوم بابت 3 کرسی هیأت مدیره)" صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: در همین ارتباط برخی از رسانه های کشور به نامه رئیس محترم مجلس شورای اسلامی در تاریخ 22/12/1402 اشاره کردند که مصوبه هیأت محترم وزیران را از حیث تعیین قیمت و نوع سهام قابل معامله در بورس خارج از صلاحیت قانونی هیأت وزیران و در اختیار هیأت واگذاری دانسته و بخش‌های مورد ایراد مصوبه را پس از انقضای مهلت یک هفته‌ای مقرر در قانون، ملغی‌الاثر اعلام نموده است، در حالی که فرآیند عرضه عمده سهام شرکت پتروشیمی شازند و قطعیت معامله مذکور تا پیش از انقضای مهلت یک هفته‌ای یاد شده، محقق گردیده است. 

محمد ابراهیم بربطی در ادامه این گفت و گو با اشاره به تبصره (2) بند (1) صورتجلسه مورخ 22/02/1399 مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک‌ها خاطرنشان کرد: در این صورتجلسه آمده است که "در مورد سهام شرکت‌های دارای بازار فعال که به شکل بلوکی و به صورت مزایده از طریق بورس اوراق بهادار عرضه می‌شوند، حداقل قیمت پایه معادل قیمت پایانی تابلوی بورس در روز قبل از تاریخ عرضه یا تاریخ انتشار آگهی مزایده هر یک بالاتر بود، می‌باشد که هیأت مدیره بانک به پیشنهاد کمیته واگذاری دارایی‌های مازاد بانک و بر مبنای ویژگی‌های سهام مورد عرضه به ازای هر کرسی مدیریتی حداقل 15 و حداکثر 25 درصد را به قیمت پایانی تابلوی بورس در روز قبل از تاریخ عرضه یا تاریخ انتشار آگهی مزایده هر یک بالاتر باشد، افزوده و بدین ترتیب قیمت پایه برای عرضه مشخص می‌شود."

وی در پایان گفت: هیأت مدیره بانک ملی و شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی دارای اختیارات قانونی لازم جهت فروش بلوکی سهام شرکت پتروشیمی شازند با قیمت معاملاتی فوق‎الذکر بوده و مصوبه هیات محترم وزیران تاکیدی بر استفاده از چنین اختیاری بوده است. بدیهی است در صورت ابلاغ مصوبه جدید از سوی مراجع ذی صلاح در این خصوص، اطلاع رسانی عمومی صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است